updates

De nieuwste updates kunt u op onze homepagina vinden.

03-03-2015

En de pups zijn morgen alweer 4 weekjes oud. Ze zitten inmiddels 2 x per dag op geweekte brokjes en groeien goed. De nieuwe foto's van de pups kunt u zien in hun eigen album.

25-02-2015

Binnenkort nieuwe foto's van de pups van Nina & Blake. Ze groeien als kool en hebben inmiddels hun eerste hapjes binnen. De pups van Babs & Barone hebben allemaal een baasje gevonden. Het laatste teefje, het teefje met het lila bandje, blijft bij ons. Wij stellen haar graag aan u voor: Etna

18-02-2015

En de pups zijn al weer 2 weekjes oud. De namen zijn inmiddels bekend. De pups groeien goed en er zijn weer nieuwe foto's in het album geplaatst. Helaas heeft 1 pupje het toch niet gehaald. Nadat we 10 dagen lang aan het flessen zijn geweest, en het pupje niet echt aankwam, hebben we in overleg met de dierenarts, besloten dat het beter was haar in te laten slapen. Een moeilijke beslissing, maar beter voor het pupje.

Van Babs is inmiddels het zwarte teefje ook naar een nieuw baasje gegaan.

05-02-2015

Alle pups van Heidi en Blake hebben een baasje gevonden.

Gisteren zijn de pups van Nina en Blake geboren. Weer een bijzondere ervaring, waar van we op de pagina van Nina x Blake een verslag hebben geplaatst. Er zijn 16 pups geboren, waarvan 1 pupje het helaas niet heeft gered. Alle informatie over de ouders is geplaatst,en tevens de eerste foto's van de pups en een filmpje van Nina met de eerstgeboren pup.

Voor 2 pupjes uit Babs en Barone zijn wij nog op zoek naar een baasje. Meer informatie over deze 2 pups en de ouders kunt u vinden op de pagina van Babs x Barone

27-01-2015

Inmiddels zijn de eerste pups van Babs en Barone naar hun nieuwe baasjes vertrokken, wij wensen de baasjes heel veel plezier met hun pups. Er zijn nog 3 pupjes die nog geen baasje hebben, 2 teefjes en 1 reutje zijn nog op zoek. We hebben vandaag een filmpje gemaakt, waar u ze kunt zien spelen met Yvi, hun half zusje, die een deel van de opvoeding in handen heeft genomen. In tegenstelling van wat we altijd doen, de pups met een week of 5 naar de puppieruimte, zijn alle pups lekker in huis gebleven. En ook deze drie leven samen met onze roedel in huis. Door het grote gemis van Babs, wilde ik zo veel mogelijk van ze genieten.

Ook zijn we nog steeds op zoek naar 2 baasjes voor 2 teefjes uit het nestje van Heidi en Blake. Het zijn schitterende puppen, heel makkelijk, lekker vrij, en ze luisteren goed. Echt pups waar ik zo ontzettend van geniet, dat het haast moeilijk wordt om ze weg te doen. Maar helaas kan ik niet alles aanhouden. We hebben ze vandaag in de picture gezet en de nieuwe foto's kunt u hier vinden. Hopelijk vinden zijn snel een baasje.

En het leven gaat door, ook na het nestje van Babs, volgende maand verwachten wij pups van Nina en Blake, informatie hierover wordt snel op de website geplaatst. Het is in ieder geval zeker dat Nina drachtig is. Mocht u nu al informatie willen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

06-01-2015

Allereerst willen we iedereen een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Voor ons is het in een roes voorbij gegaan. De drukte van laatste weken was gigantisch en de steun die we kregen ook. Fanstastisch zoals iedereen voor ons klaar stond en staat. Helpen flessen, schoonmaken, bij de honden maar ook ons huis, ik had daar gewoon geen tijd voor. Met boodschappen doen, de ramen zemen, honden opvangen. Gewoon te veel om op te noemen. Wat hebben we echte vrienden leren kennen als fantastische mensen.
De pups van Babs en Barone groeien als kool, a.s. vrijdag worden ze al weer 6 weken en woensdag over een week worden ze gechipt. Ze eten inmiddels zelfstandig hun (niet meer geweekte) brokjes. Het zijn echte hondjes geworden die niet meer op de weegschaal te wegen zijn. Ze lopen er gewoon vanaf. Ze eten inmiddels buiten en doen ook een groot deel van hun behoefte buiten. Na het eten en behoefte doen hebben ze steeds meer tijd nodig om binnen lekker te spelen en uit te razen, om vervolgens weer een paar uur in diepe slaap te vallen.

Helaas trof ons op 27 december heel slecht nieuws. Barone, de paps van de pups is onder een auto gelopen en is overleden aan zijn verwondingen. Zo verschrikkelijk erg en zo oneerlijk, in de bloei van zijn leven, hij was die dag zelfs nog jarig en is 3 geworden. Ook was hij inmiddels Nederlands  Kampioen, het diploma heeft hij nooit mogen zien. We wensen de baasjes van Barone heel veel sterkte met dit grote verlies en we zijn er helemaal kapot van. Rust zacht jongen, je pups leven voort in jou.

Ondanks dit verdriet, genieten we toch van de pups, we zien er Barone in terug, maar ook Babs. En ze houden ons op de been en leiden ons af. Het zal straks een grote klus zijn om ze af te staan, maar inmiddels hebben we al een aantal hele lieve baasjes gevonden. Natuurlijk is het foto-album weer bij gewerkt. De vele filmpjes en overige foto's die ik heb gemaakt kunt u terug vinden op onze facebookpagina. Binnenkort zal ik de site verder bij werken, maar nu is de aandacht die de pups nodig hebben veel te belangrijk.

 

12-12-2014

Het gaat goed met de pups van Babs en Barone, vandaag zijn ze 2 weekjes oud en ze zijn flink aangekomen. De eerste week hebben we ze 9 x per dag gevoed, deze week zijn we langzaam over gegaan naar een iets minder aantal voedingen en ze zitten nu op 5 tot 6 voedingen per dag. De eerste week waren voor mij vooral de nachten erg zwaar, paar uurtjes slapen en dan weer op, maar ook dat is nu beter. Ik kan nu in ieder geval 6 uurtjes achter elkaar slapen. We krijgen veel hulp, en dat doet ontzettend goed.  Ik heb een gewichtschema op hun pagina gezet. Ook is er een album voor de pups aangemaakt. Hier zullen verder steeds de foto's toegevoegd worden. Als de pups naar de baasjes gaan, krijgen ze allemaal een CD mee, met alle gemaakte foto's.

Tevens zijn we nog op zoek naar een baasje voor 2 meisjes uit het nest van Heidi en Blake. Ik heb daar een filmpje geplaatst. Meer foto's staan op hun pagina.


01-12-2014

De pups van Babs & Barone zijn 28 november geboren. Alle informatie over de pups en de ouders en de eerste foto's van de pups kunt u vinden op de pagina van Babs & Barone. Als de pups 3 weken oud zijn, mogen ze bezoek ontvangen.

Maar helaas..... Babs, onze lieve Babs, onze roedelleidster samen met haar moeder Fleur, onze gekke, vrolijke, lieve, altijd blije Babseflaps is niet meer. Ze is in de avond na de bevalling overleden. Het is niet te bevatten, het is zo onwerkelijk, zo verdrietig, zo'n gemis. Maar we moeten verder. Uit respect voor Babs en uit liefde voor haar Babs, brengen we de pups nu groot met de fles, en we worden met de verdere verzorging geholpen door de rest van de roedel.

Babs... slaap zacht meisje, je zal altijd in gedachten bij me zijn.

19-11-2014

AtillaWe hebben weer nieuws. Allereerst zijn we afgelopen zondag op de Kampioensclubmatch geweest van de Cane Corso Club Nederland. We hadden Atilla (Chiaro e Tondo What's in a Name) en Aletta (Chiaro e Tondo This one is for Mama) bij ons. Een zoon en dochter van Babs x Saul. Beide honden zijn achter de borden gekomen, met hele mooie rapportjes. Aletta werd 3e met een ZG, en Atilla werd 2e met een Uitmuntend. Hij moest nog terug de ring in om mee te dingen naar de Beste reu van de dag. Natuurlijk was hij, om daarvoor gekozen te worden, met zijn 10 maandjes nog veel te jong. Maar de keurmeester was super tevreden over hem, en adviseerde zeker verder te gaan met showen.

Het tweede nieuwtje is dat Babs drachtig is. Volgende week verwachten haar pups. Ze is gedekt door de prachtige reu Barone, en ik heb vast de informatie over de ouders online gezet. Zodra de pups geboren zijn, houden we u natuurlijk op de hoogte.

Barone

07-11-2014

Eindelijk weer nieuwe foto's van de pups. Er zijn er nog 8 bij ons, 3 gaan er dit weekend weg, 1 vertrekt aan het einde van de maand, en 2 pups zoeken nog een baasje. We hebben ze nog voor de laatste keer allemaal "In the Picture gezet". Op de pagina's van Heidi & Blake kunt u de 2 teefjes vinden, die nog een baasje zoeken.

Hier onder treft u de pups ook aan:

Chiaro e Tondo Ceylon Cinnamon, teefje uit Heidi & Blake

Chiaro e Tondo Thai Red Curry, teefje uit Heidi & Blake (op de foto het linker pupje)

 

Bent u geïnteresseerd in oudere updates van de site, dan kunt u hier klikken.