In the picture

Via deze pagina willen we graag 1 hond, een pup of een leuke ervaring in "the picture zetten".

14-09-2016, oops al 1,5 jaar geleden dat ik hier iets plaatste. Maar dan nu 2 filmpjes, 1 van onze Perry en 1 van onze 3 reuen in huis, Perry, Sweet en zijn zoon Vito.

29-03-2015, Enkele weekjes geleden heeft Fleur bezoek gehad van haar halfbroer, Milan, een zoon van Bella en Agusto, die deze zomer 13 jaar oud wordt. De laatste keer dat ik Milano heb gezien, was toen hij als pup bij ons weg ging, dat was nog in Wijk bij Duurstede. Ik zie hem, als laatste van het nest, nog ons huis verlaten. En het was ontzettend leuk om hem terug te zien. Natuurlijk hebben we daar foto's van gemaakt.

Helaas is afgelopen week gebleken dat Fleur ernstig ziek is, en niet lang meer te leven heeft. Ze heeft ouderdoms nierfalen, en we proberen haar nog een zo goed mogelijk leven te geven. Daarom zijn deze foto's en deze gebeurtenis ook in een heel speciaal daglicht gaan staan.

 

07-03-2015, de verjaardag van onze Maia, stammoeder van onze kennel. Vandaag zou ze 19 jaar zijn geworden. Een filmpje dat ik maakte van haar leven, nadat ze overleden was:

 


Deze twee zusjes zijn dochters van Heidi en Blake. Meer over hun ouders kunt u vinden door hier te klikken. Daar treft u ook alle foto's aan die we vanaf de geboorte hebben gemaakt.

07 november 2014  Dit keer de pups van Heidi & Blake en Karma & Sweet in the picture.  Drie pups gaan een verre reis maken naar het prachtige CuraƧao en zullen ook eerdaags naar hun baasjes vertrekken, het 4e teefje zal vandaag vertrekken.

Op de pagina van Heidi vindt u foto's van de pups die nog een baasje zoeken.

26 mei 2014, deel 4, de pups van Babs & Saul zijn 4 maandjes oud.

3 April 2014, een nieuwe In de picture, deel 3: Chiaro e Tondo Lazy Afternoon & Chiaro e Tondo Island Breeze, 2 zonen van Mabel & Blake, geboren op 14 januari 2014, aan de wandel en verkenning met onze roedelleidster Fleur (11,5 jaar oud).


 

Vandaag, 2 april 2014, Staat Chiaro e Tondo Go With The Flow. Deze mooie zoon van Babs & Saul gaat volgende week een lange reis maken, helemaal naar Curacao. Vandaag willen we hem nog even alle aandacht geven.


 

Dit keer is het Chiaro e Tondo Italian Surfer, een reutje van Mabel en Blake. Dit reutje is een flinke man, op dit moment de grootste van het stel, en een zelfstandig hondje die heel graag leuke dingen doet met zijn baasje. Hij is absoluut niet bang, en niet afhankelijk van zijn broertjes. Hij is mensgericht, en zoekt graag contact. Hij is onderzoekend en maakt onbeschroomd kennis met nieuwe dingen.