pupinfo

heidi x sweet

Op 8 september zijn de pups van Heidi en Sweet geboren. Er zijn 5 teefjes en 8 reutjes geboren. Mama Heidi heeft ze grotendeels zelfstandig op de wereld gezet, zonder hulp van ons bij het droogwrijven en uit het vlies halen. Ze is een goede moeder, ze eet goed, en verzorgt de pups ook heel goed. Er is 1 teefje dat wat kleiner is als de anderen, maar ook zij komt heel goed aan.

De pups krijgen een stamboom van de Raad van Beheer en er wordt een ouderschapscontrole d.m.v. DNA gedaan. Tevens wordt er een DNA-profiel voor de puppen opgemaakt.

Er is nog 1 teefje die een baasje zoeken, Chiaro e Tondo Funny Funny is een formentino teefje, Chiaro e Tondo  Beide zijn lekker ondernemend, proberen je soms te plagen door niet altijd direct te komen. Ze zijn inmiddels volledig gevaccineerd, de stamboom en het DNA-profiel zijn aanwezig.

Informatie over de ouders:

Heidi

Sweet

En de namen van de pups zijn:

Foto's van de pups

Video's van de pups

De eerste week

De 2e week

Eindelijk weer nieuwe foto's

 

 

Foto's van de pups

De eerste week

De 2e week

 

Video's

 

Namen pups

Reuen:
Chiaro e Tondo Ultimate Sweet Story
Chiaro e Tondo Poppa Joe
Chiaro e Tondo Turn it down
Chiaro e Tondo Solid Gold Brass
Chiaro e Tondo Peppermint Twist
Chiaro e Tondo The Ballroom Blitz
Chiaro e Tondo Reach out I’ll be There
Chiaro e Tondo Fox on the Rox
 
Teefjes:
Chiaro e Tondo Burn on the Flame
Chiaro e Tondo Love is like Oxygen
Chiaro e Tondo Lady Starlight
Chiaro e Tondo Funny Funny
Chiaro e Tondo  a lot of Lovin

Informatie over de ouders 

Heidi

Mama Heidi heet op de stamboom Paglia. Ze is officieel geröntgend op HD en is HD vrij. Ze is als pup bij ons komen wonen. Ze is een aanhankelijk teefje, soms wat afstandelijk naar onbekenden. Met haar pups is ze een zorgzame moeder.

Sweet

Papa Sweet heet op de stamboom Sweet Corso for Bajerova, hij is door ons geïmporteerd als pup. Sweet is ook officieel geröntgend op HD en is ook HD vrij. Sweet is een vriendelijke reu, die naar vreemden eerst de kat uit de boom kijkt. Ben je eenmaal 'goed bevonden' door hem, dan ben je altijd welkom bij hem. Sweet is inmiddels 7 jaar oud, en heeft al meerdere nazaten. We zijn zeer tevreden over zijn vererving.