pupinfo

karma x blake

Geboren op 24 augustus 2015, 3 reutjes en 5 teefjes.

Alle puppen hebben hun baasje gevonden.

Informatie over de ouders: moeder Karma en papa Blake

De pups kregen bezoek een nestgenootje, natuurlijk moesten ze buiten lekker ravotten. De eerste keer in het gras, ze hebben er van genoten. Ik heb zoveel foto's gemaakt, dat we er een aparte pagina van hebben gemaakt. Deze kunt u hier vinden of door op onderstaande foto te klikken.

 

Inmiddels zijn de pups 10 weken en de eerste hebben het huis al verlaten. Door annulering hebben we nog 3 teefjes  die een baasje zoeken. Hier onder vindt de foto's van deze schatten

Het reutje: Chiaro e Tondo Mambo Number Five:

verkocht!

En de teefjes:

Chiaro e Tondo Rumba Magic

beschikbaar

Chiaro e Tondo Dance with me Tango

beschikbaar

en de laatste: Chiaro e Tondo Little Samba

VERKOCHT!

De namen van de pups zijn:

Reuen:
Chiaro e Tondo Mambo number five
Chiaro e Tondo Breakdance boy
Chiaro e Tondo Go with the flow jive 
Teven: 
Chiaro e Tondo Cha cha cha girl
Chiaro e Tondo Rumba magic
Chiaro e Tondo Little samba
Chiaro e Tondo Salsa baby
Chiaro e Tondo Dance with me Tango

 

Wanneer u op 1 van onderstaande linken klikt treft u informatie over de ouders aan, en een verslagje, inclusief de foto's van de pups in de betreffende week.

Vlak na de geboorte en de eerste week

De 2e week

De 3e week

Video's

Informatie over de ouders:

De eerste week:

Eigenlijk was Karma pas 6 dagen later uitgerekend, maar op maandag werd ze toch wel heel onrustig en dus hebben we de werpkist klaar gezet. En ja hoor, vlak voor 18.00 uur werd de eerste pup geboren en vlak voor 24.00 de laatste. Alle pups hebben een goed gewicht en voelen goed vol aan. Moeder verzorgt ze prima, en ze komen flink aan. Aan het einde van de week zaten ze al rond de kilo. Het zijn echt pups die drinken en slapen en meer doen ze niet.

 

De 2e week

De pups waren maandag al weer 1 week oud, en ze groeien gestaag door. Mama Karma wil al af en toe eens buiten de werpkist liggen, en  vindt het ook weer fijn om een paar keer naar buiten te gaan. Ze kan heerlijk genieten van een zonnetje. Maar als ze terug komt bij haar pups, gaat ze eerst zelf eten, en daarna direct de pups verzorgen. Ze geniet ontzettend van ze. Als ze zo heerlijk relaxed ligt, vindt ze het heerlijk om geaaid te worden dan vallen haar oogjes letterlijk dicht.

3e week

Video's

Ravotten in het gras

Informatie over de ouders:

Papa Blake

Mama Karma

Blake

Blake is een reu van 3 jaar oud, een echte stoere knul, die heel graag op de uitkijk staat. Hij heeft een stamboom, DNA-profiel en zijn heupen zijn officieel geröntgend op heupdysplasie, hij is HD-A (vrij).


Karma

Karma is flinke teef van 3 jaar oud. Op haar stamboom heet ze Cane Con Cavallo Bona Bista. Ook zij is HD vrij, en heeft een DNA profiel. Ze is een sterke dame, heel enthousiast, maar houdt ook ontzettend van een knuffel. Net als Blake vindt ze het heerlijk om bezoek te krijgen.